6. november 2016

Fra containeren


Det går mig virkelig på, når folk - fx en ejerforening - lejer en container og "rydder op". En oprydning, hvor alt ender i containeren - uanset hvilket materiale det er, og unnset om om det har en værdi eller kan genbruges - og ender på forbrændingen.

Jeg er ikke bleg for at hive ting op af sådan en container, men det er desværre sjældent jeg har mulighed for at tage andet med mig end småting, fx en kurv, lidt tøj eller nips. Så jeg følte mig heldig omend stadig indigneret, da jeg for nylig fandt en kasse fyldt med akrylfarver. Ikke særligt værdifulde farver, til gengæld var der mange af dem og de ser ud være helt brugbare.

Mine børn er blevet for store til at finde det morsomt at "male", de har ellers lavet mange fine ting i tidens løb, men mon ikke jeg selv får brugt dem? Det er ihvertfald ret inspirerende at se farverne stå og lyse op på en regnfuld novembersøndag.

5 kommentarer:

 1. Ja, der bliver virkelig smidt meget ud af stort og småt! Jeg er i den grad fortaler for affaldssortering, og det giver en ro, når man gør, hvad man kan.
  Apropos gammel maling, så fandt jeg for nyligt min farmors malerpaletter i min afdøde fars gemmer, og jeg syntes faktisk, at de var så dekorative, at jeg har stillet dem op. En slags kunstværk i sig selv!
  God søndag fra mig :-*

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder meget dekorativt med de gamle malerpaletter - dejligt at du bruger dem. Og ja tak til affaldssortering og genbrug!

   Slet
 2. Det simpelthen så trist at se, så giv dog de brugbare ting til genbrug, og materialer til F.Eks. en institution.
  har det også rigtig skidt med programmet "fra skrot til slot" af samme årsag.

  SvarSlet