10. oktober 2014

Patchworktæppe på vej

Det har ligget længe og ventet, det orange-brune patchworktæppe. Meget længe.

Det var sommerferie da jeg klippede lapperne. Og næsten efterår inden jeg fik dem lagt i den rigtige rækkefølge. Siden da har tæppet ligget og ventet.

Sidste weekend fik jeg endelig syet de mange lapper sammen. Nu er det næsten færdigt - det eneste der mangler er fyld og bagstykke. Det er blevet helt som jeg forestillede mig det og jeg er yderst tilfreds.

8 kommentarer:

 1. Hvad er det man siger, det gode er værd at vente på :)

  SvarSlet
 2. Det er det bestemt - også når det gælder håndarbejde.

  SvarSlet
 3. Det ser bare flot og meget lovende ud! Glæder mig til at se det færdige resultat :-) Hvad (mellem)forer du i øvrigt dine tæpper med?

  KH L

  SvarSlet
 4. Tak Lilly - jeg glæder mig også til jeg får syet bagsiden på. Jeg kan godt lide at mine tæpper får tyngde - mere end patchworktæpper oftest har. Så jeg bruger tynde dyner el.lign som mellemlag. Til dette her har jeg tænkt mig at bruge en gammel (tynd) rullemadras.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er altid herligt at kunne se det endelige resultat efter lang tids arbejde :-) Jeg har selv planer om at bruge en gammel tynd rullemadras til mit næste patchworktæppe (det har været på tegnebordet læææænge....men men men....det kommer, når det kommer!), sjovt nok! Plejer du så at quilte efterfølgende eller hvordan? Det tror jeg nemlig, at jeg vil - evt. blot på langs - men jeg frygter lidt, at der bliver en masse 'vukler'/sammentrækning/folder etc.

   Slet
  2. Jeg quilter ikke - lagene er for tykke til det bliver pænt. Men jeg kan godt finde på at sy lagene sammen - i hånden - der hvor lapperne mødes, for at få tæppet til at hænge bedre sammen. Det tager lidt tid, men er ganske hyggeligt og meditiativt.

   Slet
 5. God idé med håndsyning! ;-) Og det meditative aspekt er altid velkomment her! KH L

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt du kan bruge anvisningen, Lily.

   Slet