17. februar 2013

Berlinglimt

Vi kom på vinterferie, kun et par dage forsinket - og de fleste har nok gættet, at det var Berlin, der var rejsemålet. Her er et par glimt fra en skøn, oplevelsesrig ferie.

Deutsches Technikmuseum - er et kæmpe museum. Fire etager med skibe, fly, tog og biler. Fascinerende og fuldstændig opslugende, når man er 9 år.

Udstillingen Panorama Die Mauer. Et kig ind i 1980'ernes Berlin, set fra bydelen Kreuzberg. Spændende, når man er 14, og stiller spørgsmålet: Hvor er Berlin-muren henne? Den ekisterer som bekendt ikke mere, men på udstillingen, der består af ét gigantisk, kunstnerisk bearbejdet, foto, kan man se Muren, som den så ud.

Yndlingscafe. Kager, te og kaffe.

Tyrkisk marked ved Kotbusser Tor i Kreuzberg.

Vi havde bestemt ikke fået nok af Berlin, men i går gik turen tilbage. Gennem det snedækkede Brandenburg og Mecklenburg-Vorpommern til Rostock - over den grå Østersø og til slut op over Sjælland. Nu er vi hjemme - og i morgen er det skoledag og hverdag igen.

2 kommentarer:

 1. Så fine billeder fra Berlin.. Har endnu til gode at besøge denne skønne by, som så mange omtaler i dejlige vendinger:-).

  Fandt din blog i et indlæg vedr. en god blog og synes din så spændende ud :-).
  Så en fast læser mere er kommet til:-).

  Ha en dejlig dag.

  Kh Trine

  SvarSlet
 2. Hej Trine
  Tak - og velkommen til. Ja, Berlin er dejlig, billig og ikke ret langt væk. Så det er en by man nemt kan besøge mange gange.

  SvarSlet